Anmäl dig här

Välkommen till Socialchefsdagarna 2021, som i år hålls på Malmömässan den 24 till 26 november.

>> KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DELTAGARANMÄLAN <<

Viktiga datum

29 oktober: Anmälan blir bindande. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

17 november: Sista dag för anmälan.

Var noga med att ange deltagarens personliga mobilnummer och mailadress vid anmälan, eftersom vi skickar ut biljett och viktig information med sms och mail.

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Program

Program, föreläsarpresentationer, seminariebeskrivningar och annan information hittar du i de olika menyerna här på webben.

>> Du kan också ladda ner programmet som en pdf <<
Programmet är gjort för att kunna läsas på skärmen och innehåller många länkar. På sidan 39 hittar du länkar till förbokade hotell, på sidan 33 finns listan över alla utställare och flera föreläsningar och seminarier har mer information som du kan klicka dig vidare till.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till Socialchefsdagarna registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter här.

Mer information

Förbokade hotell

Läs om årets tema

Programöversikt

Bra att veta inför eventet


Besök gärna våra annonsörer