Anmäl dig här

Välkommen till Socialchefsdagarna 2020, som hålls på Svenska Mässan i Göteborg den 30 september till 2 oktober.

Anmälan är öppen till och med 18 september. Föranmälan krävs för alla personliga val, dvs. seminarier, FSS årsmöte, festmiddag och besök på Universeum (after work på onsdagen ingår i det gemensamma programmet). När du anmäler dig får du ett bekräftelsemail med en länk som du kan gå in och göra ändringar på så länge anmälan är öppen.

>> KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN << ÖPPNAR 26 MAJ

Anmälan blir bindande från 3 september. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse efter 2 september måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Om vi ställer om till ett helt webbsänt event pga inställt fysiskt möte justeras din anmälan och deltagaravgiften automatiskt. Du kan alltså precis som vanligt anmäla dig på socialchefsdagarna.se och göra dina personliga val. Vi återkommer med mer information här på webben och direkt till dig som anmält dig, om det skulle bli aktuellt.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till en kurs registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter här.

Mer information

Läs mer om temat här.

Programöversikt.

Läs seminariebeskrivningarna.

Läs presentationer av storföreläsarna.

Lista på förbokade hotell.

Resetips.