Program

… i en föränderlig välfärd

Du är varmt välkommen till en tredagarskonferens i vår västliga storstad Göteborg, där temat kommer att vara Möjliggörare i en föränderlig välfärd.

Vi inleder Socialchefsdagarna 2020 på onsdag morgon den 30 september och avslutar på fredag 2 oktober vid lunchtid.

De två första dagarna varvar vi storföreläsningar och parallella seminarier både före och efter lunch. Dessa dagar kommer också monterdelen att vara öppen och pauserna är rejält tilltagna så att du både hinner besöka montrarna och prata med kollegor. Fredagen blir en renodlad storföreläsningsdag och monterdelen är då stängd.

Alla programpunkter från stora scenen kommer dessutom att webbsändas, för att göra det möjligt för så många som möjligt att ta del av innehållet.

Nytta, nätverk och nöje

Programmet är klart och anmälan öppnar den 26 maj. Vår ambition är alltid att ge dig riklig tillgång till nya kunskaper, inspiration, samtal med kollegor från hela landet och avkoppling.

Covid-19

Det är vår stora förhoppning att Socialchefsdagarna 2020 ska kunna hållas som ett fysiskt möte med monterdel och kvällsarrangemang, kompletterat med webbsändning. Om lagstiftning och myndigheternas rekommendationer för att begränsa covid-19-smitta gör det omöjligt, ställer vi om till ett helt webbsänt event.

Möjliggörare

Att leda socialtjänst handlar om att vara möjliggörare i en föränderlig välfärd. På Socialchefsdagarna 2020 kommer du att kunna utveckla och fördjupa dina förmågor att vara just det. Både genom föreläsningar, seminarier och i mötet med kloka kollegor från hela landet – oavsett om mötet sker fysiskt eller via din dator.

Mina kollegor i Göteborgs stad och jag önskar dig varmt välkommen att vara en del av Socialchefsdagarna 2020 i höst.

Monica Persson
Ordförande FSS