Anmälan

Vi kan fortfarande ta emot anmälningar!
Elmia är en stor lokal och ännu finns det platser kvar.

Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag 24 augusti.

Anmäld plats kan alltid överlåtas till annan person, kontakta konferens@socialchefsdagarna.se vid överlåtelse eftersom biljetten är personlig. Vid återbud utan överlåtelse efter sista anmälningsdag måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Bra att veta innan du anmäler dig

Du ska ange om du är medlem i Föreningen Sveriges socialchefer eller ej, om du vill boka tvådagars- eller tredagarsbiljett, vilka seminarier du vill välja och vilka övriga arrangemang som du vill välja. Du kan ha nytta av att först läsa informationen här på webben. Under menyerna Program och För deltagare har vi samlat det som du behöver för att kunna göra din anmälan.

När du har anmält dig får du ett bekräftelsemail med en länk där du kan titta på din anmälan och även göra ändringar i dina personliga val. Ändringar kan göras fram till sista anmälningsdag.

Du kan anmäla flera personer på samma bokning. Välj i så fall ”Klicka här för att registrera fler deltagare” efter att du har registrerat den första personens kontaktuppgifter och seminarieval m.m. OBSERVERA att den första person som du registrerar blir huvudbokare och kommer att få bekräftelsemail med en översikt över alla deltagare (var och en får också ett personligt bekräftelsemail).

Program

Du hittar hela programmet här på socialchefsdagarna.se. Börja gärna med att läsa programöversikten (se länk nedan). Du kan också bläddra igenom det tryckta programmet som kommer med post vecka 20.

Frågor?

Har du frågor om din anmälan, eller är det något som inte fungerar som det ska? Kontakta konferens@socialchefsdagarna.se

Länkar

Här finns programöversikten

Här läser du seminariebeskrivningarna

Har du inte fått något tryckt program med posten? Ladda ner programmet här.

Här ansöker du om medlemskap i FSS. Observera att ansökan först måste granskas av FSS. För att bli medlem krävs att man är ”ledande befattningshavare inom socialtjänstens olika verksamhetsgrenar och i närstående verksamheter”, kort sagt att man är chef över chefer.

Anmälan

> HÄR ANMÄLER DU DIG TILL SOCIALCHEFSDAGARNA 2018 <<