Anmälan

Anmälan till Socialchefsdagarna 2019 är nu öppen!

Vi kan ta emot anmälningar till och med 19 september. Från 3 september blir anmälan bindande (bokad plats kan dock överlåtas till annan person, läs mer här).

>> KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN <<

Bra att veta innan du anmäler dig

Du ska ange

  • om du är medlem i Föreningen Sveriges socialchefer eller ej
  • om du vill boka tvådagars- eller tredagarsbiljett
  • vilka seminarier du vill välja
  • vilka övriga arrangemang som du vill välja.

Du kan ha nytta av att först läsa informationen här på webben. Under menyerna Program och För deltagare har vi samlat det som du behöver för att kunna göra din anmälan.

När du har anmält dig får du ett bekräftelsemail med en länk där du kan titta på din anmälan och även göra ändringar i dina personliga val. Ändringar kan göras så länge som vi håller anmälan öppen.

Vill du anmäla flera personer på samma bokning? Det är endast möjligt om alla personer i samma gruppbokning ska delta samma dagar. Den första personen som anmäls i en gruppbokning blir huvudbokare och den personen kan göra senare ändringar i bokningen.

Program

Du hittar hela programmet här på socialchefsdagarna.se. Börja gärna med att läsa programöversikten. Du kan också bläddra igenom det tryckta programmet som kommer med post vecka 20.

Resa och logi

Du bokar resa och logi på egen hand. Här hittar du resetips och här finns en lista på förbokade hotell.

Frågor?

Har du frågor om din anmälan, eller är det något som inte fungerar som det ska? Kontakta konferens@socialchefsdagarna.se