Om eventet

Varje höst samlar Socialchefsdagarna ledare inom socialtjänsten från hela Sverige tillsammans med företag, organisationer och myndigheter som på olika sätt är verksamma inom det sociala området.

FSS har arrangerat den här konferensen – eller kongressen som mötesproffsen säger – i decennier. Från början under namnet FSS Studiedagar, men sedan 2009 som Socialchefsdagarna.

Socialchefsdagarna 2024 arrangeras i samarbete med Stockholms stad och hålls den 2–4 oktober på Kistamässan i Stockholm. Konferensprogrammet omfattar två och en halv dag, onsdag morgon till fredag lunch. Monterdelen är öppen 2 och 3 oktober.

Vi är stolta och glada över att ni är så många som återkommer och lika glada att många nya hittar oss. Hit kan du komma och vara med från onsdag morgon till fredag strax före lunch, eller bara de två första dagarna, om du har mindre tid.

Alla tre dagar håller vi storföreläsningar. De två första dagarna kan du också göra personliga val bland seminarier i olika block. Samma dagar kan du träffa våra utställare i monterdelen och botanisera bland produkter, tjänster och klokskap. På onsdagkvällen bjuder värdstaden in till mingel direkt efter sista föreläsningen och på torsdagkvällen bjuder vi på festmiddag med underhållning. Allt ingår i deltagaravgiften.

Socialchefsdagarna är mötesplatsen för dig som vill vara med och tillsammans med Föreningen Sveriges socialchefer påverka socialpolitiska frågor. Extra viktigt nu när så mycket omställning pågår ute i våra kommuner.