Bra att veta inför eventet

Tid och plats

Onsdag 27 september till fredag 29 september strax före lunch.
Karlstad CCC.

Hör av dig till oss på konferens@socialchefsdagarna.se om du har några frågor.

Anmälan

2–5 maj: Anmälan för deltagare och föreläsare öppnar.

14 augusti: Anmälan för monterpersonal och socionomstudenter öppnar.

1 september: Anmälan blir bindande. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud efter 1 september utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

11 september: Sista dag för anmälan.

19 september: Sista dag att göra ändringar i din anmälan genom länken i bekräftelsemailet.

Var noga med att ange deltagarens personliga mobilnummer och mailadress vid anmälan, eftersom vi skickar ut biljett och viktig information med sms och mail.

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till Socialchefsdagarna registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Förbokade hotell

Du bokar hotellrummet själv. Här hittar du info om hotell där vi har förbokat rum för Socialchefsdagarnas besökare och utställare, samt några tips på andra hotell.

Eventapp

Måndag 25 september får du ett sms med en länk som leder till Socialchefsdagarnas eventapp. Där finns din biljett och all information du behöver om personliga val och annan praktisk information. Notera att det därför är ditt personliga mobilnummer och mailadress som måste anges i anmälan, även om någon annan anmäler dig!

Avbokning och sista anmälningsdag

Anmälan är öppen till och med 11 september. Du kan göra ändringar i din anmälan till och med 19 september (genom länken i bekräftelsemailet).

Anmälan blir bindande efter 1 september. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud efter 1 september utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Seminarier

Vilka personliga val du har gjort ser du i din bekräftelse och i eventappen (länk till eventappen skickas ut med sms 25 september). De skrivs också ut på din namnbricka som du får vid registrering på plats. För mer information om seminarieinnehåll, se Seminarieöversikt.

Förtäring

Lunchservering och fika onsdag och torsdag. På fredagen kaffe/te på morgonen och enklare takeaway-lunch vid konferensens slut. Kom ihåg att ange eventuella allergier när du anmäler dig.

Monterdel

De två heldagarna onsdag och torsdag kommer du att kunna möta organisationer och företag som arbetar i direkt anslutning till socialtjänsten. En lista över utställare finns här.

Kvällsarrangemang

Onsdag: Mer information kommer.

Torsdag: Mer information kommer.

Sociala medier

Använd #socialchefsdagarna på sociala medier.

Kontakt

Programinnehåll, intresseanmälningar om att hålla seminarium: Nicholas Singleton, 070-9968496

Deltagaranmälan och praktisk information: Susanne Vannerberg, konferens@socialchefsdagarna.se,
072-1878768

Utställare och övergripande konferensadministration: Staffan Nyqvist,
070-4053309.

Marknad & kommunikation, samt övriga frågor: Kerstin Öhman,
070-5544621.


Tack till våra sponsorer och samarbetspartners

JP Infonet, PwC och Tietoevry


Göteborgsregionen är samarbetspartner för programinnehåll och konferensadministration.

Karlstad år årets värdstad.