Bra att veta inför eventet

Tid och plats

Onsdag 28 september till fredag 30 september strax före lunch.
Svenska Mässan, Göteborg. Ingång vid entré 8 från Mässans gata 20 (bredvid Skånegatan).

Var noga med att ange deltagarens personliga mobilnummer och mailadress vid anmälan, eftersom vi skickar ut biljett och viktig information med sms och mail.

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Hör av dig till oss på konferens@socialchefsdagarna.se om du har några frågor.

Anmälan

Du som anmälde dig till väntelistan har nu fått besked om du har kunnat beredas plats på årets konferens eller ej. Se mail från oss!

10 maj: Anmälan för deltagare och föreläsare öppnar.

10 augusti: Anmälan för monterpersonal öppnar.

23 augusti: Anmälan för socionomstudenter öppnar.

1 september: Anmälan blir bindande. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud efter 1 september utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

14 september: Sista dag för anmälan.

20 september: Sista dag att göra ändringar i din anmälan genom länken i bekräftelsemailet.

Var noga med att ange deltagarens personliga mobilnummer och mailadress vid anmälan, eftersom vi skickar ut biljett och viktig information med sms och mail.

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Covid-19

Läs mer här.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till Socialchefsdagarna registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Förbokade hotell

Du bokar hotellrummet själv. Här hittar du info om hotell där vi har förbokat rum för Socialchefsdagarnas besökare och utställare, samt några tips på andra hotell.

Eventapp

Måndag 26 september får du ett sms som leder till Socialchefsdagarnas eventapp. Där finns din biljett och all information du behöver om personliga val och annan praktisk information. Notera att det därför är ditt personliga mobilnummer och mailadress som måste anges i anmälan, även om någon annan anmäler dig!

Avbokning och sista anmälningsdag

Anmälan är öppen till och med 14 september. Du kan göra ändringar i din anmälan till och med 20 september (genom länken i bekräftelsemailet). Observera att deltagaranmälan tyvärr redan är stängd pga fullbokat.

Anmälan blir bindande efter 1 september. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud efter 1 september utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Du som anmälde dig till väntelistan har nu fått besked om du har kunnat beredas plats på årets konferens eller ej. Se mail från oss!

Seminarier

Personliga val ser du i din bekräftelse och i eventappen (länk till eventappen skickas ut med sms några dagar före eventet). Seminarievalen skrivs också ut på din namnbricka på plats. För mer information om seminariernas innehåll, se Seminarieöversikt.

Förtäring

Lunchservering och fika onsdag och torsdag. På fredagen kaffe/te på morgonen och enklare takeaway-lunch vid konferensens slut. Kom ihåg att ange eventuella allergier när du anmäler dig.

Monterdel

De två heldagarna onsdag och torsdag kommer du att kunna möta organisationer och företag som arbetar i direkt anslutning till socialtjänsten. En lista över utställare finns här.

Kvällsarrangemang

Onsdag: Direkt efter att konferensprogrammet avslutats på onsdagen, blir det välkomstmottagning med mingel, pianobar och enklare snacks på Svenska Mässan (entréplan innanför Entré 8). Värdar Göteborgs stad.

Torsdag: Festmiddag på Svenska Mässan (bankettsalen), med trerättersmeny och alkoholfri dryck. Livemusik med Jonsered Allstars. Ingång utifrån genom Entré 8 och uppför rulltrappan till kongressfoajén. Värdar: JP Infonet tillsammans med FSS.

Inför båda kvällarna säljer Svenska Mässan dryckesbiljetter, hela onsdagen och torsdagen. Du hittar deras infodisk i kongressfoajén, bredvid Socialchefsdagarnas konferensreception. Gör ditt köp i förväg för att minska risk för köer på kvällarna.

Sociala medier

Använd #socialchefsdagarna på sociala medier.

Kontakt

Deltagaranmälan och praktisk information: Susanne Vannerberg, konferens@socialchefsdagarna.se,
072-1878768

Utställare och övergripande konferensadministration: Staffan Nyqvist,
070-4053309.

Marknad & kommunikation, samt övriga frågor: Kerstin Öhman,
070-5544621.


Tack till våra sponsorer och samarbetspartners

CGI, JP Infonet, PwC och Tietoevry


Göteborgsregionen är samarbetspartner för programinnehåll och konferensadministration.

Göteborgs stad år årets värdstad.