Anmäl dig här

Nu är anmälan stängd. Du som inte hann anmäla dig, hoppas att vi ses på Socialchefsdagarna 2023, den 27–29 september nästa höst.

Du som anmälde dig till väntelistan har nu fått besked om du har kunnat beredas plats på årets konferens eller ej. Se mail från oss!

Preliminära hålltider 2022

10 augusti: Anmälan för monterpersonal öppnar

23 augusti: Anmälan för socionomstudenter öppnar (däremot kan du redan nu välja vilka seminarier du vill vara med och dokumentera, se länk ovan).

1 september: Anmälan blir bindande. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

14 september: Sista dag för anmälan för föreläsare, monterpersonal och socionomstudenter. Deltagaranmälan är tyvärr redan stängd pga fullbokat.

20 september: Sista dag att göra ändringar i din anmälan genom länken i bekräftelsemailet.

26 september: Länk till eventappen skickas ut med sms.

Var noga med att ange deltagarens personliga mobilnummer och mailadress vid anmälan, eftersom vi skickar ut biljett och viktig information med sms och mail.

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Hör av dig till oss på konferens@socialchefsdagarna.se om du har några frågor.


Besök gärna våra annonsörer!