Uppleva

Välkommen till Malmö. Det börjar här.

Malmö är mer än en stad. Malmö är möten, mat och skratt. En stad full av människor som skapar upplevelser för andra – teater, mat, konst och musik. Här möter du den unga lovande designern, kocken som vågar ta ut svängarna, regissören som tacklar de svåra ämnena och start-upen med de stora drömmarna.

I Malmö finns en rörelse av idéer och kraft som är helt unik. Du känner den när du besöker oss. När du upplever konsten, musiken och maten. När du möter mångfalden och människorna. En plats där så många samlats för att förverkliga sina drömmar. Där det finns plats för ambitioner och talang. Och där du får vara med.

Det sägs att vår stad är en av de krogtätaste i Sverige och du kan räkna med att bli överraskad av vårt kulturliv. Runt om i stan hittar du hundratals offentliga konstverk och massor av exempel på nyskapande arkitektur. Det finns ett stort utbud av vintage- och second hand-butiker för mode, form och hantverk.

Arbetarstaden som blev kunskapsstad blev upplevelsestad. En plats där människor samlas för att förverkliga sina idéer. En plats där du garanterat får uppleva något nytt.

Upplev Malmö!

Här hittar du några tips ifall du vill förlänga ditt besök efter konferensen.

Rundan Sightseeing Följ med på en guidad sightseeingtur med båt genom kanaler och under broar och se Malmö från ett annat perspektiv.
https://www.stromma.com/sv-se/malmo/batsightseeing/rundan/

Malmö Walking Tour En sightseeingtur till fots som tar dig runt till stadens största sevärdheter med berättelser och information om Sveriges tredje största stad.
https://www.malmowalkingtours.com/

Green Bike Tour En cykeltur i Malmö ur ett hållbart perspektiv.
https://greenbiketours.org/malmo/

Audio Guide med cykel Upptäck Malmö på cykel med audio guide. Ett perfekt sätt att på egen hand upptäcka staden i eget tempo.
https://travelshop.se/produkt/bicycle-audio-guide-malmo/

Evenemangskalender www.malmo.se/evenemang

Mer information Personlig service kan du få på någon av Malmös InfoPoints. Du kan också gå in på https://malmo.se/malmotown/sv.html

En pdf-karta över Malmö eller Malmö City laddar du ner från Kartguidens webbplats http://maps.kartguiden.com/