Praktisk info

Monterbokningen för Socialchefsdagarna 2022 är öppen mellan 2 februari och 11 mars. Klicka här för att hämta bokningsformuläret!

Konferenslokal Svenska Mässan, Mässans gata/Korsvägen, Göteborg.

Tid för utställningen Start onsdag 28 september kl. 8.00 och slut torsdag 29 september kl. 17.00.

Monterdelen stängd på fredagen FSS erbjuder monterpersonal som vill stanna kvar och ta del av fredagens föreläsningar (halvdag) att göra det utan kostnad. Föranmälan krävs.

Monterkarta hittar du här.

Grundmöblering för en monter är wifi, konferensbord och en stol.

Extra utrustning, el, möbler beställs direkt av Svenska Mässan med start i mars/april. Beställningar kommer att göras i portalen Utställarservice online, dit varje utställare på Socialchefsdagarna 2022 kommer att få en egen inloggning. Vi återkommer med länk till Utställarservice online under våren!

Utställarförsäkring Notera att en obligatorisk utställarförsäkring om 700 kr tillkommer och faktureras av Svenska Mässan. 

Godsmottagning Mer information kommer.

Bygga/riva monter ansvarar ni själva för. Vi har tillgång till monterlokalen dagen innan och samma morgon som eventet öppnar (exakta tider lämnas närmare eventet). Var vänlig respektera att packning/rivning får starta tidigast torsdag kl. 17:00.

Monterpersonal anmäls i vårt bokningssystem 23 augusti till 14 september, länk skickas ut när anmälan öppnar. Där anmäler du vilka som ska bemanna montern (max fem personer) och bokar förtäring och medverkan på kvällsarrangemang till självkostnadspris.

Fakturan för monterpersonalens förtäring skickas ut efter avslutat event, från Göteborgsregionen.

Logi och resa En lista med hotell där vi har reserverat rum, samt restips, kommer att publiceras under menyn Värdstad i maj.

Avbokningsregler med anledning av covid-19 Om vi på grund av mötesrestriktioner och ökad risk för smittspridning måste ställa in Socialchefsdagarna 2022 gäller följande.
Varje utställare erbjuds återbetalning av hela monterhyran. Den utställare som i stället för återbetalning väljer att låta monterhyran stå kvar, har kvar samma monteryta till Socialchefsdagarna 2023, får förtur till att välja monterplats och debiteras inte för eventuell höjning av monterhyra.

Mer information och bokning av monterplats Staffan Nyqvist, GR,
031-335 53 10, staffan.nyqvist@goteborgsregionen.se


Ladda ned denna information som en pdf