Bra att veta inför eventet

Tid och plats

Onsdag 28 september till fredag 30 september strax före lunch.
Svenska Mässan, Mässans gatan/Korsvägen, Göteborg.

Anmälan

Nedanstående är preliminära datum.

10 maj: Anmälan öppnar.

1 september: Anmälan blir bindande. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

20 september: Sista dag för anmälan.

Var noga med att ange deltagarens personliga mobilnummer och mailadress vid anmälan, eftersom vi skickar ut biljett och viktig information med sms och mail.

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Covid-19

Vi följer utvecklingen och rättar oss efter regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Om något inträffar som påverkar planeringen och genomförandet av Socialchefsdagarna 2022 får du veta det här på webben (och om du har anmält dig genom personligt meddelande).

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till Socialchefsdagarna registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Förbokade hotell

Du bokar hotellrummet själv. Här hittar du en lista över de hotell där vi har förbokat rum för Socialchefsdagarnas besökare och utställare.

Eventapp

Ett par dagar före eventet får du ett sms som leder till Socialchefsdagarnas eventapp. Där finns din biljett och all information du behöver om personliga val och annan praktisk information. Notera att det därför är ditt personliga mobilnummer och mailadress som måste anges i anmälan, även om någon annan anmäler dig!

Avbokning och sista anmälningsdag

Anmälan är öppen till och med 20 september.

Anmälan blir bindande efter 1 september. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Seminarier

Personliga val ser du i din bekräftelse och i mobilwebben. För mer information om seminariernas innehåll, se Seminarieöversikt.

Förtäring

Vi bjuder på lunch onsdag och torsdag och fika alla tre dagar. Kom ihåg att ange eventuella allergier när du anmäler dig.

Monterdel

De två heldagarna onsdag och torsdag kommer du att kunna möta organisationer och företag som arbetar i direkt anslutning till socialtjänsten. En lista över utställare kommer att finnas här.

Kvällsarrangemang

Vi återkommer med mer information under vårenSociala medier

Använd #socialchefsdagarna på sociala medier.

Kontakt

Deltagaranmälan och praktisk information: Susanne Vannerberg, konferens@socialchefsdagarna.se,
031-335 51 31.

Utställare och övergripande konferensadministration: Staffan Nyqvist,
031-335 53 10.

Marknad & kommunikation, samt övriga frågor: Kerstin Öhman,
070-55 44 621.


Tack till våra sponsorer och samarbetspartners

 


Göteborgsregionen är samarbetspartner för programinnehåll och konferensadministration.

Göteborgs stad år årets värdstad.