Bra att veta inför eventet

Plats

Elmia, Elmiavägen 15, 554 54 Jönköping, elmia.se.
Hitta hit.

Tid

Det är många som har anmält sig – 720 personer – så tänk på att vara ute i god tid på onsdag morgon den 3 oktober! Registreringen öppnar kl. 8.30 på Elmia.

Onsdag 3 oktober kl. 9.30–16.45, registrering och kaffe från kl. 8.30 (FSS årsmöte hålls kl. 17.00).
Torsdag 4 oktober kl. 9.00–16.30, registrering från kl. 8.30
Fredag 5 oktober kl. 9.00–12.00
Alla klockslag är preliminära och kan komma att ändras.

Sociala medier

Använd #socialchefsdagarna på sociala medier!

Kvällsarrangemang

På onsdag och torsdag kväll bjuder vi på festmiddag med trerättersmeny och alkoholfri dryck (vin/öl kan köpas på plats) samt musik/underhållning. Båda festmiddagarna hålls på Elmia med start kl. 19.30. För dig som väljer tredagarsbiljett ingår båda middagarna. För dig med tvådagarsbiljett onsdag-torsdag ingår onsdagens middag och för dig med tvådagarsbiljett torsdag-fredag ingår torsdagens middag.

Du som kommer till Jönköping redan tisdag 2 oktober är välkommen till sponsoreventet ”Kvällen före” som CGI och Tunstall arrangerar i Kulturhuset Spira med start kl. 19.30. Kostnadsfritt. Buffé och alkoholfri dryck serveras (vin/öl kan köpas på plats).

Entrébiljett

Ett mail med din entrébiljett skickades ut den 27 september (avsändare Socialchefsdagarna 2018). Föranmälan krävs för alla kvällsarrangemang och aktiviteter. Inga separata biljetter skickas ut, de är laddade på din entrébiljett.

Har du inte fått ditt mail, kontakta konferens@socialchefsdagarna.se snarast!

Seminarier

Seminarier hålls i fyra olika block, sju seminarier i varje block.

Vilka seminarieval du har gjort ser du i bekräftelsemailet som du fick när du anmälde dig. För dig som ännu inte har valt seminarier, gå in på länken i bekräftelsemailet och gör dina val, eller kontakta konferens@socialchefsdagarna.se snarast.

Här ser du vilka seminarier som finns (och vilka som redan är fullbokade.

Eventapp

Den 27 september skickades ett mail till dig med länk till din Socialchefsdagarnas eventapp. Där hittar du också din entrébiljett (en QR-kod). En och samma entrébiljett gäller för allt. Ha mobilen med biljetten alternativt en utskrift av biljetten tillgänglig vid registrering. Koden/biljetten kommer också att finnas på din namnskylt.

Avbokning OCH SISTA ANMÄLNINGSDAG

Nu har vi stängt anmälan.

Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag 24 augusti.

Anmäld plats kan alltid överlåtas till annan person, kontakta konferens@socialchefsdagarna.se vid överlåtelse eftersom biljetten är personlig. Vid återbud utan överlåtelse efter sista anmälningsdag måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Specialkost

Om du ännu ej har beställt specialkost, vänligen kontakta konferens@socialchefsdagarna.se.

Logi och resa

bokar du själv. Alla hotell och deras kontaktuppgifter hittar du här.

Res gratis med Jönköpings länstrafik

Under Socialchefsdagarna har du möjlighet att resa gratis i Jönköpings länstrafik den 3–5 oktober. Det gör du genom att ladda ner JLT:s reseapp från det sms som kommer att skickas ut den 2 oktober. Sms:et skickas endast ut till den som anmält intresse för detta och som tillåtit att vi lämnar ut mobilnumret till JLT.

Kommer du inte ihåg om du har bett att få bli kontaktad av JLT för gratis bussresor? Gå in på länken ”Här kan du titta på och ändra i dina personliga val” som ligger först i bekräftelsemailet som du fick när du anmälde dig. Mailet heter ”Bekräftelse – Socialchefsdagarna 2018” och har avsändare Socialchefsdagarna. När du har klickat på länken måste du först göra om de två första valen (FSS-medlem eller ej, samt tredagars eller tvådagars konferensbiljett). På nästa bild ser du om du har klickat i om du vill bli kontaktad av JLT eller ej.

Om du trots anmälan INTE får något sms från JLT den 2 oktober, kontakta helena.lindgren@destinationjonkoping.se.

Användarmanual för JLT:s reseapp (pdf).

Extrabussar

Vi förstärker med egna bussar, dock begränsat antal platser, enligt följande:

3/10: Två bussar Jp 8.45 – Rp 8.50 – Lm 8.55 – Elmia ca 9.05. Elmia 23.30 – Lm – Rp – Jp.

4/10: Två bussar Jp 8.15 – Rp 8.20 – Lm 8.25 – Elmia ca 8.35. Elmia 00.30 – Lm – Rp – Jp.

5/10: Två bussar Jp 8.45 – Rp 8.50 – Lm 8.55 – Elmia ca 9.05 (tiderna kan komma att ändras, se eventappen). Tre bussar Elmia 12.00 – Jönköping resecentrum.

Jp = Juneporten (Hotel Victoria, Scandic Portalen, City Hotel). Rp = Rådhusparken (Elite Hotel, Vox Hotel, John Bauer Hotel). Lm = Länsmuseet (Grand Hotel).

Stanna kvar över helgen?

Jönköping erbjuder förmånliga övernattnings- och upplevelsepaket för den som vill stanna kvar efter avslutad konferens.

KONTAKT

Deltagaranmälan och praktisk information: Susanne Vannerberg, konferensadministratör: konferens@socialchefsdagarna.se, 072-187 87 68

Monterbokning och övergripande konferensadministration: Staffan Nyqvist, 070-405 33 09

Programansvarig: Nicholas Singleton, 070-996 84 96

Marknad & kommunikation (press): Kerstin Öhman, 070-55 44 621


TACK till våra sponsorer och samarbetspartners!

Tieto Sweden

JP Infonet

PwC

Tunstall

CGI

Göteborgsregionen (samarbetspartner för programinnehåll och konferensadministration)