Bra att veta inför eventet

Covid-19

Vi följer utvecklingen och rättar oss efter regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tid och plats

Onsdag 24 november 9.00 till fredag 26 november strax före lunch.
Malmömässan, Mässgatan 6 (i Hyllie), 215 32 Malmö.

Anmälan

17 maj: Anmälan öppnar.

29 oktober: Anmälan blir bindande. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

17 november: Sista dag för anmälan.

Var noga med att ange deltagarens personliga mobilnummer och mailadress vid anmälan, eftersom vi skickar ut biljett och viktig information med sms och mail.

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till Socialchefsdagarna registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Förbokade hotell

Du bokar hotellrummet själv. Här hittar du en lista över de hotell där vi har förbokat rum för Socialchefsdagarnas besökare.

Mobilwebb/eventapp

Ett par dagar före eventet får du ett sms som leder till Socialchefsdagarnas mobilwebb (som fungerar som en eventapp). Där finns din biljett och all information du behöver om personliga val och annan praktisk information. Notera att det därför är ditt personliga mobilnummer och mailadress som måste anges i anmälan!

Avbokning och sista anmälningsdag

Anmälan är öppen till och med 17 november.

Anmälan blir bindande från 29 oktober. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Seminarier

Personliga val ser du i din bekräftelse och i mobilwebben. För mer information, se Seminarieöversikt.

Förtäring

Vi bjuder på lunch onsdag och torsdag och fika alla tre dagar. Kom ihåg att ange eventuella allergier när du anmäler dig.

Monterdel

De två heldagarna onsdag och torsdag kommer du att kunna möta organisationer och företag som arbetar i direkt anslutning till socialtjänsten. Här hittar du hela listan över utställare.

After work onsdag

Direkt efter att konferensprogrammet avslutats på onsdagen, bjuder vi in till after work med mingel och buffé på BW Malmö Arena Hotel. Värdar: Malmö stad. Ingår i konferensavgiften, men måste föranmälas.

Festmiddag torsdag

Vi välkomnar alla till en trerätters festmiddag med livemusik av Janes Bomb, på Malmömässan. Värdar: JP Infonet tillsammans med FSS. Ingår i konferensavgiften, men måste föranmälas.

 

Sociala medier

Använd #socialchefsdagarna på sociala medier.

Kontakt

Deltagaranmälan och praktisk information: Susanne Vannerberg, konferens@socialchefsdagarna.se, 031-335 51 31.

Utställare och övergripande konferensadministration: Staffan Nyqvist, 031-335 53 10.

Marknad & kommunikation, samt övriga frågor: Kerstin Öhman, 070-55 44 621.


Tack till våra sponsorer och samarbetspartners

 


Göteborgsregionen är samarbetspartner för programinnehåll och konferensadministration.

Malmö stad år årets värdstad.