Bra att veta inför eventet

Plats

Elmia, Elmiavägen 15, 554 54 Jönköping, elmia.se.
Hitta hit.

Tid

Onsdag 3 oktober kl. 9.30–16.45, registrering och kaffe från kl. 8.30 (FSS årsmöte hålls kl. 17.00).
Torsdag 4 oktober kl. 9.00–16.30.
Fredag 5 oktober kl. 9.00–12.00
Alla klockslag är preliminära och kan komma att ändras.

Sociala medier

Använd #socialchefsdagarna på sociala medier!

Seminarier

Seminarier hålls i fyra olika block, sju seminarier i varje block.

Kvällsarrangemang

På onsdag och torsdag kväll bjuder vi på festmiddag med trerättersmeny och alkoholfri dryck (vin/öl kan köpas på plats) samt musik/underhållning. Båda festmiddagarna hålls på Elmia med start kl. 19.30. För dig som väljer tredagarsbiljett ingår båda middagarna. För dig med tvådagarsbiljett onsdag-torsdag ingår onsdagens middag och för dig med tvådagarsbiljett torsdag-fredag ingår torsdagens middag.

Du som kommer till Jönköping redan tisdag 2 oktober är välkommen till sponsoreventet ”Kvälle före” som CGI och Tunstall arrangerar i Kulturhuset Spira med start kl. 19.30. Kostnadsfritt. Buffé och alkoholfri dryck serveras (vin/öl kan köpas på plats).

Avbokning OCH SISTA ANMÄLNINGSDAG

Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag 24 augusti 2018. Anmäld plats kan alltid överlåtas till annan person, kontakta konferens@socialchefsdagarna.se vid överlåtelse eftersom biljetten är personlig. Vid återbud utan överlåtelse efter sista anmälningsdag måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Specialkost

För din säkerhet måste du ange specialkost vid anmälan.

Logi och resa

bokar du själv. Mailadresserna till Scandic Elmia och Scandic Portalen har tyvärr blivit felskrivna i det tryckta programmet – ska stå med .com på slutet i stället för .se, alltså: elmia@scandichotels.com och portalen@scandichotels.com. Alla hotell och deras kontaktuppgifter hittar du här.

Stanna kvar över helgen?

Jönköping kommer att erbjuda förmånliga övernattnings- och upplevelsepaket för den som vill stanna kvar efter avslutad konferens.

Varmt välkommen till JÖNKÖPING och Socialchefsdagarna 2018!

önskar Föreningen Sveriges socialchefer, Jönköpings kommun och konferensadministratörerna på GR.