Bra att veta inför eventet

Tid och plats

Onsdag 28 september till fredag 30 september strax före lunch.
Svenska Mässan, Mässans gatan/Korsvägen, Göteborg.

Anmälan

Nedanstående är preliminära datum.

10 maj: Anmälan öppnar.

1 september: Anmälan blir bindande. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

14 september: Sista dag för anmälan.

20 september: Sista dag att göra ändringar i din anmälan genom länken i bekräftelsemailet.

Var noga med att ange deltagarens personliga mobilnummer och mailadress vid anmälan, eftersom vi skickar ut biljett och viktig information med sms och mail.

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Covid-19

Vi följer utvecklingen och rättar oss efter regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Om något inträffar som påverkar planeringen och genomförandet av Socialchefsdagarna 2022 får du veta det här på webben (och om du har anmält dig genom personligt meddelande).

Om vi på grund av strikta mötesrestriktioner skulle tvingas ställa in Socialchefsdagarna, kommer din anmälan/deltagaravgift automatiskt att strykas.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till Socialchefsdagarna registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Förbokade hotell

Du bokar hotellrummet själv. Här hittar du info om hotell där vi har förbokat rum för Socialchefsdagarnas besökare och utställare, samt några tips på andra hotell.

Eventapp

Ett par dagar före eventet får du ett sms som leder till Socialchefsdagarnas eventapp. Där finns din biljett och all information du behöver om personliga val och annan praktisk information. Notera att det därför är ditt personliga mobilnummer och mailadress som måste anges i anmälan, även om någon annan anmäler dig!

Avbokning och sista anmälningsdag

Anmälan är öppen till och med 14 september. Du kan göra ändringar i din anmälan till och med 20 september (genom länken i bekräftelsemailet).

Anmälan blir bindande efter 1 september. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta i så fall konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.

Seminarier

Personliga val ser du i din bekräftelse och i mobilwebben. För mer information om seminariernas innehåll, se Seminarieöversikt.

Förtäring

Lunchservering och fika onsdag och torsdag. På fredagen kaffe/te på morgonen och enklare takeaway-lunch vid konferensens slut. Kom ihåg att ange eventuella allergier när du anmäler dig.

Monterdel

De två heldagarna onsdag och torsdag kommer du att kunna möta organisationer och företag som arbetar i direkt anslutning till socialtjänsten. En lista över utställare kommer att finnas här.

Kvällsarrangemang

Onsdag: Direkt efter att konferensprogrammet avslutats på onsdagen, bjuder vi på mingel med pianobar och lättare snacksbuffé på Svenska Mässan. Värdar Göteborgs stad.

Torsdag: Festmiddag på Svenska Mässan, med trerättersmeny och alkoholfri dryck (vin/öl kan köpas på plats). Livemusik med Jonsered Allstars. Värdar: JP Infonet tillsammans med FSS.

Sociala medier

Använd #socialchefsdagarna på sociala medier.

Kontakt

Deltagaranmälan och praktisk information: Susanne Vannerberg, konferens@socialchefsdagarna.se,
072-187 87 68

Utställare och övergripande konferensadministration: Staffan Nyqvist,
070-405 33 09.

Marknad & kommunikation, samt övriga frågor: Kerstin Öhman,
070-55 44 621.


Tack till våra sponsorer och samarbetspartners

 


Göteborgsregionen är samarbetspartner för programinnehåll och konferensadministration.

Göteborgs stad år årets värdstad.