There is no other way

TÅLAMOD, TAKTIK, TILLSAMMANS: There is no other way! På Socialchefsdagarna 2017 får vi höra fotbollstränaren Graham Potter från Östersunds FK berätta om ledarskap och taktik. ”Han har passerat ikonnivån här hemma i Östersund”, säger Lasse Liljedahl, omsorgschef, vice ordförande i FSS och fotbollsälskare.

”Han har en oerhört ödmjuk framtoning och är samtidigt väldigt trygg och tydlig med sin spelidé”, fortsätter Lasse Liljedahl, som ser fram emot att få välkomna Graham Potter upp på scenen på Frösö Park Arena i slutet av september.

I april i år vann Östersunds FK Svenska Cupen i Fotboll när IFK Norrköping besegrades med 4–1 inför ett fullsatt Jämtkraft Arena. I juli spelade ÖFK kvalmatch till Europa League på hemmaplan, mot det tunga turkiska laget Galatasaray och vann med 2–0!

Graham Potter, tränare Östersunds FK och utsedd till årets tränare 2016 (foto: Carl Sandin, BILDBYRÅN).

Graham Potter är tränaren från England som på sex år tagit ÖFK från division 2 till Allsvenskan och allsvensk fotboll till en helt ny nivå, både vad gäller spelet på plan och vid sidan av. 2016 blev han utsedd till årets tränare, och många spelare vittnar om att hans ledarskap är unikt.

Människokännedom och den sociala delen av ledarskapet är Potter extra intresserad av, vilket gjorde att han valde att studera efter spelarkarriären. Han har en examen i samhällsvetenskap och har jobbat med ledarskap och coaching på två universitet.

Vid sidan av planen har han tillsammans med spelartruppen genomfört ett antal kulturprojekt med dans, poesi och teater, senast ett bejublat dansuppträdande på Fotbollsgalan.


Graham Potter föreläser på Socialchefsdagarna 2017, på fredag 29 september kl 9.30.

Sista anmälningsdag är fredag 18 augusti

>> ANMÄL DIG HÄR <<