Sista anmälningsdag på fredag 24 augusti

SOCIALCHEFSDAGARNA 2018: Den varmaste sommaren på länge håller fortfarande greppet om oss, oktober känns avlägset – men det är faktiskt bara två månader kvar till årets socialchefskonferens. Och ännu närmare i tid ligger sista anmälningsdag, den 24 augusti.

Vi närmar oss 600 anmälda till Socialchefsdagarna 2018 som hålls den 3 till 5 oktober 2018 på Elmia i Jönköping. Temat för i år är Att leda i framtidens välfärd. Så här skriver FSS ordförande Lars Liljedahl om tankarna bakom temat:

– Det är ett tema valt med eftertanke och efter livliga diskussioner. Till slut föll valet på ovanstående formulering, där prepositionen ”i” har en särskild innebörd. Med det lilla ordet vill vi understryka att vi lever i en alltmer raplex (snabb och komplex) värld.

Några av föreläsarna är SVT:s utrikeskommentator Erika Bjerström, Stefan Fölster från Reforminstitutet, statsvetaren och politiska kommentatorn Jenny Madestam, äventyraren Renata Chlumska, regissören Ruben Östlund, kriminalinspektören och författaren Simon Häggström och många fler.

I år kan du välja mellan inte mindre än 28 olika eftermiddagsseminarier. Därför är det bra om du har läst igenom seminariebeskrivningarna innan du anmäler dig.

Läs presentation av föreläsarna på stora scenen under förmiddagsprogrammet.

Läs alla seminariebeskrivningar (klicka dig vidare till block 1, 2, 3 resp. 4.

Gå direkt till anmälan (länken ligger längst ned, efter informationen)