Kul att se er!

SOCIALCHEFSDAGARNA 2020: Det är annorlunda med publikkontakten på en webbsänd konferens (föreläsarna tittade mot en vit pil och ett kameraobjektiv), men på Socialchefsdagarna löste vi det genom att deltagarna fick ta bilder och lägga upp i sina sociala medier. Några bilder ser du längre ned på sidan!

Många, som Örebro, Haparanda och Östersund, samlade alla deltagare och tittade tillsammans. Andra höll sig hemma eller på jobbet och tittade på egen hand. Tack vare möjligheten att under föreläsningarna både ställa och besvara frågor genom Socialchefsdagarnas mobilwebb blev det ett levande samtal med alla föreläsare.

Du som har deltagit på konferensen har genom mobilwebben tillgång till alla förinspelade föreläsningar. I dagarna fyller vi också på med filmklippen från de livesända föreläsningarna.

Alla (även du som inte deltog på konferensen) har tillgång till den skriftliga dokumentationen. De flesta powerpointpresentationer ligger redan ute. Referaten – skrivna av socionomstudenter från Göteborgs universitet – publiceras den här veckan.

Socialchefsdagarna 2021 hålls i Malmö, den 29 september till 1 oktober. Digitalt, webbsänt eller både och? Planeringen börjar redan nu – håll utkik här på webben.