Du som anmält dig: Fyra saker att hålla reda på

SOCIALCHEFSDAGARNA 2020:

Det här året, när mycket är väldigt annorlunda, webbsänds Socialchefsdagarna för första gången i världshistorien. Vad roligt att du vill vara med!

Länk till livesändningen hittar du dels i Socialchefsdagarnas mobilwebb (se sms utskickat 28/9), dels i uppdaterat välkomstmail (utskickat 29/9).

Kraften ligger i mötet

Vi brukar säga att ”kraften ligger i mötet”. Men att mötas genom en bildruta kan vara lite tvådimensionellt och platt. Så dra ihop ett eget gäng, fixa gott fika och titta tillsammans för att få lite socialchefsdagarfeeling!

Programmet inleds 9.00 och avslutas omkring 16.45 både onsdag och torsdag. Vi startar sändningen minst 30 minuter i förväg för att ge dig god tid att komma i ordning.

Fyra saker behöver du hålla reda på:

1. Länk till Socialchefsdagarnas mobilwebb

Skickas ut till dig med sms för att du enkelt ska kunna öppna den i mobilen. (Tips! Spara på hemskärm, se instruktion i mobilwebben.)

Genom mobilwebben kan du både ställa och besvara frågor. Här finns också föreläsarpresentationer, praktisk info, länk till livesändningen och länkar till de förinspelade föreläsningarna. Bekanta dig med innehållet så att du hittar det du behöver, när du behöver det.

2. Länk till livesändning onsdag och torsdag

Gå in på länken från mobilwebben, eller öppna i datorn från välkomstmailet (obs det uppdaterade välkomstmailet som skickades ut 29/9). En spelare (Vimeo) öppnas i din webbläsare. Du behöver inget särskilt program för att följa föreläsningarna. Bästa upplevelse får du med en snabb och stabil uppkoppling mot internet.

Testa länken så fort du får den och se att du kommer in på Socialchefsdagarnas kanal på Vimeo. Vid problem, ta kontakt med konferens@socialchefsdagarna.se omgående.

3. Länk till eftersnack och digitalt mingel på onsdagen

Direkt efter onsdagens föreläsningar flyttar vi över till Microsoft Teams för eftersnack och digitalt mingel. Gå in på länken från mobilwebben, eller öppna i datorn från välkomstmailet.

4. Länkar till förinspelade föreläsningar

Alla förinspelade föreläsningar hittar du i mobilwebben, menyvalet Förinspelat. Om du vill titta på större skärm kan du dela föreläsningens länk med dig själv och öppna den i datorn.