Deltagaranmälan till Socialchefsdagarna 2020 har öppnat

SOCIALCHEFSDAGARNA 2020: Nu öppnar vi för anmälningar till höstens konferens som innehåller fantastiska föreläsare och ett rikt utbud av seminarier. Välkommen med din anmälan! (Länk lite längre ned.)

Förutsättningarna för att arrangera och bjuda in till Socialchefsdagarna 2020 ser i år helt annorlunda ut än vanligt, men trots den osäkra tid vi lever i kan du känna dig säker med att anmäla dig till höstens konferens.

Vi hoppas att Socialchefsdagarna kan hållas som ett fysiskt möte på Svenska Mässan i Göteborg 30/9 till 2/10. Där kommer vi självklart att vidta alla åtgärder för att du som besökare ska känna dig trygg. Och du som vill delta men inte kan åka till Göteborg, kan anmäla dig till webbsändningen av alla gemensamma programpunkter och fyra av seminarierna.

Om lagstiftning och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att begränsa covid-19-smitta gör ett fysiskt möte omöjligt, ställer vi om till ett helt webbsänt event med ett slimmat program. Du kan alltså precis som vanligt anmäla dig – din anmälan och deltagaravgiften justeras automatiskt ifall vi måste ställa om.

>> KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DELTAGARANMÄLAN << 

Anmälan är öppen till och med 18 september. Föranmälan krävs för alla personliga val, dvs. seminarier, FSS årsmöte, festmiddag och besök på Universeum (after work på onsdagen ingår i det gemensamma programmet). När du anmäler dig får du ett bekräftelsemail med en länk som du kan gå in och göra ändringar på så länge anmälan är öppen.

Anmälan blir bindande från 3 september. Bokad plats kan överlåtas till annan person, kontakta konferens@socialchefsdagarna.se. Vid återbud utan överlåtelse efter 2 september måste vi tyvärr debitera hela konferensavgiften.