Monterhyra

Covid-19 och avbokningsregler

Detta gäller angående monterhyra och er bokade monterplats vid eventuell avbokning resp. i händelse av inställt fysiskt möte.

Alternativ A: Socialchefsdagarna 2020 genomförs som ett fysiskt möte med deltagare och monterdel på plats i Göteborg:

  • Den utställare som efter erlagd förskottsbetalning avbokar sin monterplats, kommer inte att få återbetalning av monterhyran.

Alternativ B: Socialchefsdagarna 2020 genomförs som ett webbsänt event och monterdelen utgår:

  • Alla utställare som efter erlagd förskottsbetalning drabbas av att vi tvingas ställa in det fysiska eventet kommer att erbjudas återbetalning av hela monterhyran.
  • Den utställare som i stället för återbetalning väljer att låta monterhyran stå kvar, har kvar samma monteryta till Socialchefsdagarna 2021; får förtur till att välja monterplats på Socialchefsdagarna 2021; och kommer heller inte att debiteras för eventuell höjning av nästa års monterhyra.

Vi hoppas att så tidigt som 30 juni kunna ge besked om vilket av alternativen som är det klokaste valet för Socialchefsdagarna 2020, dock senast i slutet av augusti (vecka 35).

Monterhyra

6 kvm 16 200 kr.
9 kvm 24 200 kr.
12 kvm 32 300 kr.

I monterhyran ingår grundmöblering (wifi, konferensbord, stol), extra utrustning beställs direkt av Svenska Mässan. Ytterligare yta debiteras extra. Samma kvadratmeterpris tillämpas oavsett placering i utställnings­området. Detta år tillkommer obligatorisk utställarförsäkring 500 kr per monterplats. Moms 25 procent tillkommer. 

Fakturan för monterhyra skickas efter 18 mars. Betala förskottsfakturan på monterhyran i tid, annars blir bokningen ogiltig och platsen erbjuds till annan utställare. Efter fullgjord betalning är monterbokningen bindande, återbetalning vid ev. avbokning görs ej. Betalningsvillkor 30 dagar netto, moms 25 procent tillkommer.

Kom ihåg att anmäla monterpersonal! Gå till anmälan.