För utställare

Monterbokning för Socialchefsdagarna 2020 i Göteborg öppnar 3 februari och stänger 18 mars. Bokning sker genom att maila komplett ifyllt bokningsformulär (publiceras här den 3 februari) till staffan.nyqvist@goteborgsregionen.se. Därefter sker platsval i turordning, utifrån anmälningsordning.

Om eventet

Socialchefs­dagarna 2020 hålls den 30 september till 2 oktober på Svenska Mässan i Göteborg. Monterdelen är öppen de två första dagarna.

Det är FSS, Föreningen Sveriges socialchefer, som tillsammans med värdstaden Göteborg arrangerar Socialchefsdagarna 2020 – årets största socialpolitiska event för socialchefer och andra beslutsfattare inom det sociala området.

Vårt mål är att locka minst 600 besökare.

Socialchefsdagarna får återkommande höga betyg i utvärderingar, både av deltagare och utställare. Eventet brukar av deltagarna nämnas som en av de mest givande händelserna under året.

Föreläsningar och seminarier hålls alla tre dagarna, från onsdag morgon till fredag lunch. Monterdelen är öppen de två första dagarna och stängd på fredagen. Ni är självklart välkomna att kostnadsfritt ta del av fredagens föreläsningar.

Annonsera

Är ni intresserade av att boka annonsplats i det tryckta programmet som postas till ca 3 000 mottagare i slutet av april 2020, eller i nyhetsbrevet Socialchefen, läs mer här.