För utställare

Monterbokning för Socialchefsdagarna 2020 är öppen under fem veckor i början av 2020 (öppnar i slutet av januari och stänger i början av mars).

Är ni intresserade av att boka monterplats? Skicka gärna en intresseanmälan till vår konferensadministratör staffan.nyqvist@goteborgsregionen.se. På så sätt försäkrar du dig om att få inbjudan och information om när/hur monterbokning ska ske.

Om eventet

Socialchefs­dagarna 2020 hålls den 30 september till 2 oktober på Svenska Mässan i Göteborg.

Det är FSS, Föreningen Sveriges socialchefer, som tillsammans med värdstaden Göteborg arrangerar Socialchefsdagarna 2020 – årets största socialpolitiska event för socialchefer och andra beslutsfattare, både offentliga och privata, inom det sociala området.

Vårt mål är att locka minst 600 besökare.

Socialchefsdagarna har fått höga betyg i utvärderingar, både av deltagare och utställare. Eventet brukar av deltagarna nämnas som en av de mest givande händelserna under året.

Deltagarnas program omfattar två och en halv dag, onsdag morgon till fredag lunch.

Under 2019 gjorde vi ett försök med att hålla monterdelen öppen endast onsdagen och torsdagen. Det ska nu utvärderas och vi återkommer med mer information.

Annonsera

Är ni intresserade av att boka annonsplats i det tryckta programmet som postas till ca 3 300 mottagare i slutet av april 2020, eller i nyhetsbrevet Socialchefen, läs mer här.