För deltagare

Socialchefsdagarna är en uppskattad mötesplats. Här blandas djupa socialpolitiska frågor med inspirerande visioner, kultur, konkreta exempel, omvärldsspaning och inte minst tid för möten.

Mycket är sig likt och samtidigt kommer du att märka några nyheter.

Hur är dagarna upplagda?

Vi inleder på onsdagmorgonen och avslutar fredag vid lunchtid. Sponsoreventet Kvällen före har utgått men du som kommer redan på tisdagen och vill gå ut på kvällen har många ställen i Umeå att välja mellan.

Vår konferenslokal är Nolia. Onsdag och torsdag är det som vanligt storföreläsningar som är öppna för alla och seminarier som du väljer individuellt. Nytt för i år är att vi varvar storföreläsningar och seminarier både före och efter lunch. På onsdag och torsdag är också monterdelen med drygt 50 utställare öppen.

Utanför dagsprogrammet finns möjlighet att boka in sig på guidad visning på Guitars The Museum (begränsat antal platser).

Både onsdag och torsdag avslutas med en festmiddag.

Fredagen blir en renodlad storföreläsningsdag och monterdelen är då stängd.

– Jag hoppas och tror att Socialchefsdagarna i Jönköping kommer att ge dig goda möjligheter till de tre ord som vi vill ska känneteckna dagarna: Nytta, nätverk och nöje! Det säger FSS ordförande Lars Liljedahl (foto: Sverker Berggren).

Socialchefsdagarna på Youtube

Titta gärna på klipp från tidigare års konferenser, där både deltagare och utställare intervjuats. På Socialchefsdagarnas egen kanal hittar du också intressanta klipp från föreläsningar.