Invigning av Socialchefsdagarna 2019

Guitars – The Museum

På Socialchefsdagarnas inledande morgon möter deltagarna två representanter från en av världens finaste samlingar av gitarrer – och den finns i Umeå. Tvillingbröderna Michael och Samuel Åhdén har ägnat 45 år åt att samla på vintagegitarrer, och 2014 öppnades museet Guitars – The Museum tillsammans med grundaren och ordföranden Fredrik Fagerlund. Läs mer här.

Välkomsthälsning av Janet Ågren (S), kommunalråd Umeå

Varmt välkomna till Umeå! Jag är glad att ni har förlagt Socialchefsdagarna här i Umeå i år, och jag hoppas att ni får intressanta och lärorika dagar. Temat för konferensen är Samklang och dissonans, att leda för en inkluderande samhällsutveckling – ett oerhört spännande tema. Läs mer här.

Öppningsanförande av Lars Liljedahl, ordförande FSS

Varmt välkommen till Socialchefsdagarna i Umeå! Det är roligt att se en full sal, igen. Det är alltid en liten anspänning för oss som arbetar med den här konferensen, för att de här tre dagarna ska bli så bra som möjligt. Men vi tycker att vi har fått till ett riktigt bra program, och jag hoppas att ni känner det med. Det finns möjlighet att utvärdera efteråt, så hjälp oss att fortsätta hålla en hög klass, för det vill vi göra. Läs hela öppningsanförandet här.