Hitta hit

Bil

Adressen är Frösö Park Arena, Stockevägen 52, Frösön. Parkeringsplatser finns det gott om i direkt anslutning till möteslokalen.

Tåg, buss eller flyg

Om du åker tåg eller långfärdsbuss tar du dig med bil eller buss från stationen i Östersund till Frösö Park Arena på ca 15 minuter. Men flygplatsen ligger bara några minuters bilfärd från konferenslokalen (klicka på bilden nedan för en större bild!).

Vi har kontakt med Swedavia på Åre Östersund Airport, som är beredda att öka kapaciteten under de största resdagarna, till flygplatsen på tisdag eftermiddag/kväll och onsdag morgon och från flygplatsen fredag efter att konferensen avslutats.

Vi kommer att ordna busstransfer från/till flygplatsen och även mellan Frösö Park Arena och hotellen i centrala Östersund. Mer information kommer i samband med bekräftelsen i augusti.

Tänk på att boka din resa i god tid

Boka resan i god tid så att du får just det alternativ du önskar. Vi hoppas att du kommer redan på tisdagkvällen, för att inte riskera förseningar pga snabba väderomslag, vilket det kan finnas en risk för i slutet av september.

Du har väl sett att Östersund erbjuder Socialchefsdagarnas deltagare olika paket för att förlänga vistelsen under helgen.