Monterbokning

Monterbokningen för Socialchefsdagarna 2017  är öppen 3 februari till 8 mars, och platsval sker löpande utifrån anmälningsordning. Liksom tidigare visar utställande företag stort intresse för att vara med på Socialchefsdagarna. Bokning kan bara ske under angiven period och endast genom mail till konferensadministratör staffan.nyqvist@grkom.se.

Ladda ner BOKNINGSFORMULÄRET

Ladda ner PRAKTISK INFORMATION.

Annonsering

Genom att lägga monterbokningen tidigt på året blir ni som utställare en del av erbjudandet till deltagarna när anmälan öppnar i månadsskiftet april/maj. Möjlighet finns att boka annonsplats i det tryckta programmet som postas till ca 3 300 mottagare i månadsskiftet april/maj, eller i nyhetsbrevet som skickas ut varannan tisdag (kontakta i så fall kommunikationsansvarig Kerstin Öhman). Läs mer på sidan Annonsera.

Tema: Välfärd först!

TÅLAMOD/TAKTIK/TILLSAMMANS: Tålamod kan tyckas vara ett trist ord. Men förändringsarbete kräver tålamod: en del av socialtjänstens insatser, precis som det påverkansarbete FSS bedriver, visar tydlig effekt först efter många år.

Ibland händer något som stjälper förutsättningarna. Då behöver vi vara taktiska. Agera här och nu och vara innovativa för att klara vårt uppdrag.

Socialtjänsten är inte ensamma på välfärdsarenan. Tillsammans med andra, och med dem vi är till för, kan vi förbättra välfärden.

Vad betyder orden tålamod, taktik och tillsammans för dig? Kom till Östersund i september och var en del av det levande samtal som förs både från scenen och i pauserna! Bland talarna finns en generaldirektörpanel, årets tränare Graham Potter från Östersunds FK, EU-parlamentarikern Cecilia Wikström, Laura Hartman från Tillitsdelegationen och många fler.

Som vanligt erbjuder konferensen tre dagars inspiration. Det händer något speciellt när så många personer från samma bransch, med både lika och olika perspektiv, träffas. Kraften ligger i mötet.

Varmt välkommen till Östersund den 27 till 29 september!

Kalle Gudmundsson, FSS ordförande (foto: frozentime.se)