För utställare

Här hittar du praktisk information och bokningsformulär för höstens socialchefsdagar. Vi kommer att hålla till på Frösö Park Arena i Östersund.

Monterbokningen är öppen

från 3 februari till 8 mars. Bokningstrycket är liksom tidigare år mycket högt. Monterbokning kan bara ske under angiven period och endast via mail till staffan.nyqvist@grkom.se. Platsval kommer att ske i turordning, utifrån anmälningsordning.

Om eventet

Det är FSS, Föreningen Sveriges socialchefer, som tillsammans med värd­staden arrangerar Socialchefsdagarna – årets största socialpolitiska event för socialchefer och andra beslutsfattare, både offentliga och privata, inom det sociala området.
Vårt mål är att locka minst 600 besökare – de senaste fem åren har eventet samlat mellan 600 och 800 besökare.
Socialchefsdagarna får höga betyg i utvärderingar, både av deltagare och utställare. Eventet brukar av deltagarna nämnas som en av de mest givande händelserna under året.

Det finns också möjlighet att boka annonsplats i det tryckta programmet som postas till ca 3 300 mottagare i slutet av april.

Titta gärna på klipp från tidigare konferenser, där både utställare och deltagare intervjuas. Fler klipp hittar du på Socialchefsdagarnas egen kanal på Youtube.

Monterbokning för Socialchefsdagarna 2017 sker 3 februari till 8 mars 2017.